Problem Uploading Pictures
 
 

       The Horse Forum > Horse Pictures, Videos, Artwork, and Contests > Horse Pictures

Problem Uploading Pictures

This is a discussion on Problem Uploading Pictures within the Horse Pictures forums, part of the Horse Pictures, Videos, Artwork, and Contests category

     
    LinkBack Thread Tools
        04-20-2011, 11:06 PM
      #1
    Foal
    Problem Uploading Pictures

    I've been trying to several weeks to upload new pictures of my horses, and every time I do I get weird coding showing up on the page, and the error red "x" box instead of a picture. I'm using .jpg photos so what gives?
         
    Sponsored Links
    Advertisement
     
        04-20-2011, 11:38 PM
      #2
    Super Moderator
    Can you try to use the "browse" option on the image management function?

    Are you uploading to your userprofile or to a post and are you doing "go advanceed"?
         
        04-20-2011, 11:40 PM
      #3
    Showing
    I have honestly always had better luck uploading them to a separate site like flikr or photobucket and then just copying and pasting from there.
         
        04-21-2011, 02:10 PM
      #4
    Foal
    I'm trying to put pictures of in the "horse" section of my horses. To their little profiles so to speak.
         
        04-21-2011, 02:48 PM
      #5
    Showing
    Is it the right code you are copy pasting? It might be an issue with the actual file you loaded on photobucket or whichever file website you used. If the initial picture was not loaded properly, its possible it wont come up at all. I would delete and reload the picture on the hosting server then come back here and try again.
         

    Thread Tools



    All times are GMT -4. The time now is 06:07 AM.


    Powered by vBulletin® Version 3.8.5
    Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
    Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0