Is anyone else having a coding issue? (Mods?)
 
 

       The Horse Forum > Keeping and Caring for Horses > Horse Talk

Is anyone else having a coding issue? (Mods?)

This is a discussion on Is anyone else having a coding issue? (Mods?) within the Horse Talk forums, part of the Keeping and Caring for Horses category

    Like Tree6Likes

     
    LinkBack Thread Tools
        09-23-2012, 09:13 AM
      #1
    Weanling
    Is anyone else having a coding issue? (Mods?)

    I didn't know what section to post this in...
    Has anyone had issues with the website coding the past couple of days?
    The opening forum page is fine for me, but when I click on sub forums or topics the page goes into a simple text and hyperlink mode.

    I use google chrome

    I don't know if the mods have any control over this?
         
    Sponsored Links
    Advertisement
     
        09-23-2012, 09:17 AM
      #2
    Yearling
    Happening to me too!
         
        09-23-2012, 09:19 AM
      #3
    Yearling
    It's happening to me, too! I also use Chrome..
         
        09-23-2012, 09:24 AM
      #4
    Trained
    LOL I use Firefox, and this is the first time it has happened to me
         
        09-23-2012, 09:25 AM
      #5
    Green Broke
    Things were fine until this morning (09/23/12), now the same thing is happening to me.
         
        09-23-2012, 09:26 AM
      #6
    Trained
    Hi guys...

    Yep, happening to us too (I use Safari). We've alerted our Administrator so please bear with us. Thanks!
         
        09-23-2012, 09:54 AM
      #7
    Yearling
    And there are no "like" buttons. I'm going into withdrawl.....

    Horse Forum looks foreign!
         
        09-23-2012, 09:57 AM
      #8
    Showing
    Ah, the irony. Mine was fine until I clicked on this page...not it's boring.

    It always happens to me when I post a new thread.
         
        09-23-2012, 09:58 AM
      #9
    Green Broke
    Oh good, I thought it was my computer dying on me.
         
        09-23-2012, 10:01 AM
      #10
    Showing
    Also, were the "My Threads" and "My Posts" links under the search tab moved or removed? I used those quite a bit.
         

    Thread Tools

    Similar Threads
    Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
    let me see your piercings and mods whatshername Hobbies 32 07-18-2010 07:17 AM
    I think im being bad...smack me mods! sparky Horse Talk 2 02-03-2007 03:04 AM



    All times are GMT -4. The time now is 12:10 AM.


    Powered by vBulletin® Version 3.8.5
    Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
    Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0