Having trouble loading videos
   

       The Horse Forum > Horse Pictures, Videos, Artwork, and Contests > Horse Videos

Having trouble loading videos

This is a discussion on Having trouble loading videos within the Horse Videos forums, part of the Horse Pictures, Videos, Artwork, and Contests category

     
    LinkBack Thread Tools
        01-07-2008, 04:26 PM
      #1
    Weanling
    Having trouble loading videos

    I've been trying to load videos that I took with my camera onto the internet, but haven't been having much luck. I've tried both YouTube and Photobucket. Can anyone offer me any suggestions?
         
    Sponsored Links
    Advertisement
     
        01-07-2008, 04:42 PM
      #2
    Foal
    Do you know what type of file it is? You might have to convert it to another type of file to upload it...
         
        01-07-2008, 05:20 PM
      #3
    Weanling
    I believe it's an .avi file.
         
        01-07-2008, 06:14 PM
      #4
    Foal
    Hm.. I think that should work. You could try converting it to .wmv and see if that works.

    ..Or it could just be that the file is too big.
         
        01-07-2008, 06:30 PM
      #5
    Weanling
    It shouldn't be too big. It's less than a minute I think. Any place other than YouTube or Photobucket that you can suggest I try?
         
        01-08-2008, 01:41 PM
      #6
    Foal
    Erm.. you could try TinyPic. Can't think of any more, I only ever use Youtube.

    Good luck, hope it works somehow. [:
         

    Thread Tools



    All times are GMT -4. The time now is 08:16 PM.


    Powered by vBulletin® Version 3.8.5
    Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
    Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0