The Horse Forum

The Horse Forum (/)
-   Horse Talk (http://www.horseforum.com/horse-talk/)
-   -   admin - no avvie showing up (http://www.horseforum.com/horse-talk/admin-no-avvie-showing-up-4789/)

jazzyrider 12-17-2007 07:12 AM

admin - no avvie showing up
 
i just changed my avvie but my pic isnt showing up ????

also just noticed that nothing i change in my profile is working :?

Mike_Admin 12-17-2007 10:44 AM

Hmm, something may have happened during the server switch. I think I know what the problem is and will fix it as soon as I get a chance. Thanks for letting me know!

jazzyrider 12-17-2007 04:18 PM

Quote:

Originally Posted by Administrator
Hmm, something may have happened during the server switch. I think I know what the problem is and will fix it as soon as I get a chance. Thanks for letting me know!

no worries :) thank you

Mike_Admin 12-18-2007 01:46 PM

Hi jazzyrider,

It should be fixed now. Please let me know if it works for you.

Thanks,
Mike :)

jazzyrider 12-18-2007 05:20 PM

all good now :) thank you very much :)

Vidaloco 12-18-2007 05:24 PM

Great picture too Jazzy. Best one yet :)

jazzyrider 12-18-2007 05:29 PM

Quote:

Originally Posted by Vidaloco
Great picture too Jazzy. Best one yet :)

aaww thanks :) its one of my favourites too :)

KIIM 12-18-2007 08:05 PM

i like ur new pic to. very cute.

jazzyrider 12-19-2007 02:47 AM

Quote:

Originally Posted by KIIM
i like ur new pic to. very cute.

thanks :) thats my stb. hes a sweetheart :) but then i guess im biased lol


All times are GMT -4. The time now is 08:23 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0